Termeni si conditii de utilizare www.hotelroman.eu

Prin utilizarea site-ului www.hotelroman.eu sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale acestui site descrise mai jos:

Accesul la informatiile afisate in www.hotelroman.eu este gratuit.

Orice copiere a informatiilor continute de www.hotelroman.eu, in alt scop decat pentru uzul personal, fara acordul nostru scris, reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor.

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail pe care o transmiteti prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite de www.hotelroman.eu pentru comunicarea cu dumneavoastra si nu vor fi transmise unei terte persoane. Orice altfel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti catre noi (intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel) vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

INTREGUL CONTINUT AL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICIO GARANTIE DE NICIUN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.